Tennispraktijk

LESSEN VOOR
KINDEREN 2021

Inschrijven

 

De winterlessen (eind september tot maart) gaan door op de terreinen van tennisclub De Snas in Aalst en werden ingepland tijdens augustus/september. Daardoor zijn deze dus bijna volzet.

Er zijn nog enkele plaatsjes vrij.

Wil je graag meer info of bekijken we even wat nog kan?

Mail gerust naar: niels@tennisschoolmestdag.be .

Inschrijven voor de lentereeks (eind april tot half juni) op TC Kangaroos in Erembodegem kan via de website vanaf februari!

WAT?

Kleuter WIT (3 en 4 jaar)

In deze lessen laten we de kleuters in een 'kleutertenniswereld' bewegen en spelen. Het wordt een 'fun' introductie in de tennissport en als kers op de taart zal je merken dat kleuters 'wit' een streepje voor hebben om te evolueren in de kleuren van het KidsTennis

 

Mini 1 BLAUW (5 en 6 jaar)

De kinderen leren op een speelse manier de technische vaardigheden van het tennisspel. Uiteraard staat 'Fun' ook centraal in deze lessen.

Mini 2 ROOD (7 en 8 jaar)

Net zoals bij blauw leren ze op een speelse manier de technische vaardigheden van het tennisspel, maar het terrein wordt iets groter en de beweging wordt dus ook groter en complexer. Alles wordt gebracht op een leuke manier met toffe oefenvormen.

Tiener ORANJE (9-10 jaar) GROEN (11 jaar) GEEL (12 tem 17 jaar)

Naarmate we ouder en groter worden, evolueert het terrein ook mee. Bij oranje en groen wordt het terrein groter en groter, bij geel spelen we op een volwaardig tennisterrein. We leren in deze kleuren de tactische en technische vaardigheden aan elkaar te koppelen om zo een tennisspel onder de knie te krijgen.

Inschrijven